Frambo vrtni center
Domov O nas Kmetijstvo Vrt Okrasne rastline Veleprodaja
 
 
STATISTIKA
Obiskovalec št.:
19031538
Danes smo:
22.1.2022, 10:36:39;
 
 
ZANIMIVE POVEZAVE
Slohost - izdelava spletnih strani

Lektoriranje diplom
 
AA
 
 
 

VRTNI CENTER FRAMBO - ZA VAŠE KMETIJSTVO IN VRT SKRBIMO ŽE VEČ KOT 19 LET!


V našem agrocentru najdete vse, kar potrebujete za uspešno kmetovanje: najkakovostnejše kmetijske stroje vrhunskih proizvajalcev, opremo za obdelovanje zemlje, košnjo in molžo ter rezervne dele.

 

KMETIJSKI STROJI STRUC MUTA


Podjetje Struc Muta je vodilni in največji slovenski proizvajalec male kmetijske mehanizacije. Njihovi proizvodi so plod lastnega znanja in razvoja, pri čemer sodelujejo z visokošolskimi institucijami in uporabniki, saj želijo razumeti njihove potrebe in jim zagotoviti najboljšo možno podporo pri delu. Njihovo poslanstvo je zato nenehno razvijati nove namenske stroje in priključke, ki so na voljo tudi pri nas.

 

KOSILNICE IN MOTOKULTIVATORJI BCS


Vrhunska kakovost in učinkovitost ter premišljena funkcionalnost so odlike priznanega podjetja BCS, ki je že od zgodnjih 40 let vodilno v razvoju kosilne tehnologije in kmetijske mehanizacije. BCS je tudi eno od prvih podjetij, ki so revolucionarno vplivala na rezanje trave, ga izpopolnila in občutno olajšala, saj so med prvimi na svetu izdelali motorno kosilnico, kot jo poznamo danes. O dobrihh močnih in zanesljivih »bečeeskah« so znali veliko povedati že naši dedje, ki so živo spremljali revolucionaren prehod z ročnega na motoriziran način košnje. Velik tehnološki prispevek podjetja BCS se še danes kaže v nepremagljivi zmogljivosti in zanesljivosti njihovih kosilnic in motokultivatorjev.

 

KARDANI CERJAK


V našem agrocentru prodajamo kardanske gredi vrhunske kakovosti Cerjak, ki so narejeni v Sloveniji. Pri konstrukciji, programiranju in izdelavi uporabljajo najnovejšo računalniško tehnologijo in sodobne NC-obdelovalne centre, kar zagotavlja najvišjo kvaliteto in trajnost njihovih proizvodov.

 

MOLZNI PROGRAM


Pri nas dobite vse vrste nadomestnih sesnih gum proizvajalca Spaggiari za govedo, ovce in koze, ki ustrezajo molznim strojem DE LAVAL, WESTFALIA, MIELE, NATIONAL in VITREX. Podjetje Spaggiari se ponaša s kar 30-letno tradicijo kontinuiranega razvoja najkakovostnejših nastavkov za molzne stroje. Njihovi izdelki so certificirani v skladu s standardom ISO 9001:2008, kar zagotavlja visoko obstojnost, in homologirani za uporabo v stiku z mlekom v skladu z normo BFR (D) z oznako RAL D-2.

 

GUMIJASTI ŠKORNJI TIGAR


Škornji priznane znamke Tigar so pri nas dobro znani, saj ima podjetje dolgo tradicijo izdelovanja kvalitetne delovne obutve in je največji proizvajalec škornjev v tem delu Evrope. Pri nas lahko izberete svoj par v ponudbi lovske, ribiške, delovne in tudi modne obutve.

 
 
 
KAJ PONUJAMO
  • VSE ZA VRT
  • POTREBŠČINE ZA KMETIJSTVO
  • OKRASNE RASTLINE
  • SADIKE
  • SEMENA
  • IN MNOGO VEČ
 
KONTAKT
Frambo d.o.o.
Epošta: info@frambo.si
Tel.: +386 2 843 34 22

ODPIRALNI ČAS

PON.-PET.: 7.30 - 19.00
SOBOTA: 8.00 - 13.00
 
O NAS
Podjetje Frambo sta leta 1994 ustanovila Katarina in Vlado Božič. Leta 2000 je prevzel vajeti podjetja Tomaž Božič.

Ukvarjamo se z veleprodajo in prodajo potrebščin za kmetijstvo in vrt, imamo pa tudi svojo proizvodnjo nekaterih rezervnih delov. [Preberi več]